onsdag 30 oktober 2013

Åherrejäklar vad jobbigt och det går lika bra med selleri

Efter två vilodagar. Kände att mitt knä behövde det. Samt var tokdeppig igår av någon anledning. Typ PMS. Iaf, efter två vilodagar så körde jag idag igång med level 2 på Jillian Michaels 30 day shred.

Jag trodde på allvar att hon skämtade med mig. Shiiiiiiiit vad jobbigt det var. Men på något sätt så hjälper Jillian mig att orka.




19 dagar kvar! Så jäkla häftigt att veta att jag efter första passet på level 1 kände likadant. Men att framstegen kom snabbt. Ser fram emot dem nu :)

Lite onsdagsmys i soffan blev det. Det går lika bra med selleri.



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 25 oktober 2013

Så jäkla kul

Adrenalinkicken från gårdagens derbyträning håller fortfarande i sig. Fattar inte att något som är så jobbigt och som jag är så dålig på kan vara så fruktansvärt roligt.

Idag har jag kört ett pass med Jillian. Svetten rann. Precis som den ska :)




Bara ett pass kvar på level 1. Sen är det dags att byta program.





- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 24 oktober 2013

Upp på hästen igen

Bäst. Jag ska alltid vara bäst på allt. Direkt. På en gång. Inte så att jag ska vara världsmästare direkt. Men jag ska alltid klå mig själv. Vilket ju i sig är omöjligt. Jag är ju inte bättre än jag är. Och jag jämför mig alltid med de som är vääääldigt mycket bättre än jag själv. Dvs de som är där jag vill vara. Där vill jag vara nu, nu, NU!

Så funkar jag. Motgångar tar jag mindre bra. Hatar att förlora. Speciellt mot mig själv. Och problemet är att när man tävlar mot sig själv så kommer man att förlora förr eller senare. Just för att jag är ju faktiskt "bara" jag.


Därför kändes hela tisdagens träning som ett enda stort misslyckande. Asdumt. Gjorde ju saker jag inte gjort tidigare (som att hoppa). Och ramlade *high five*!

Men. Så tänker jag att det är dags att lära mig att hantera detta. Och totalt embrejsa min nya roll som fresh meat. Och bara vara awesom.




Jo. Så har jag kört ett pass med Jillian också. Och min fot höll så ikväll blir det derby!




- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 23 oktober 2013

Ajaj foten

Vurpade igår och gjorde illa foten. Så idag har det varit vila som gällt. Hoppas verkligen jag kan rulla imorgon. Annars kanske jag dör lite.




Hahaha. Förstår inte alls vad Mickan menar med att jag måste slappna av i axlarna...




Ser mycket coolare ut i verkligheten. Lovar.

- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 22 oktober 2013

7e passet

Hade en riktig deppdag igår. Hade bara gått ner 0,2 kg trots att jag skött både kost och träning. Har läst att det inte är helt ovanligt under första veckan av 30 DS. Men ändå. Man vill ju se resultaten.

Har nu precis kört 7e passet av 30 day shred. Så skönt att känna vilka helt sanslösa framsteg jag gjort! Får fokusera på det istället.




I söndags tog jag en vilodag. Det blev någon halvtimme-trekvarts lövkrattning och sen auktion för hela slanten. Vi köpte ett stort linneskåp som inte riktigt ville in i vanen. Så där blev det lite "träning".




Vi väntade med att lyfta in skåpet till igår. Och det tillsammans med några timmars körande, kastande och staplande av ved fick bli gårdagens träning. Det var vad som hanns med.

Skåpet ska målas. Grått tror vi. Tanken är att det ska bli mitt pysselskåp. Vi ska på något sätt få plats med ett till större skrivbord i vardagsrummet också.

Ikväll derby. Ska försöka komma ihåg att ta en bild eller tio.

- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 19 oktober 2013

Upp och ner

Trots att träningen gick grymt bra idag så känner jag mig ändå lite smådeppig.




Känner igen det här. Får dåligt samvete för att jag inte gör mer än jag gör. Och tappar energin.

Trots att planen är att ta en promenad i eftermiddag och sen kratta löv. Vi har ju lite att kratta om man säger så...


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 18 oktober 2013

1/6 klar

Jaha ja. Då har jag körd 30DS i 5 dagar. En sjättedel klar alltså.




Kör Shape up också. Räknar kalorier som en galning. Mest för att lära mig känner jag. Vill få en känsla för hur och vad jag ska äta.

Idag fredagsmyser vi med lite popcorn.





- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 17 oktober 2013

Shreddat

Dåså. Pass 4 avklarat.




Det blir på samma gång lättare och lättare och samtidigt svårare och svårare. Tekniken, styrkan och konditionen förbättras snabbt. Och samtidigt gör det att jag tar i mer.




26 gånger kvar.

Träningsvärken är bättre idag. Så fort Anton vaknat ska vi ta en promenad. Ikväll DERBY!

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 16 oktober 2013

Dag 3

Har sån jävulusisk träningsvärk. Helt galet. Skönt ändå. Den är ju
för att jag gör rätt liksom.

Har precis avslutat tredje passet av 30 day shred. 27 kvar :) Känner redan skillnad. Hoppas bara att det ska synas sen också.




Igår var det min andra riktiga derbyträning. Första med mina egna grejer. Och det var så fruktansvärt roligt. Känns verkligen som att jag hittat rätt.

Sjukt jobbigt var det också. Speciellt eftersom jag redan hade störs träningsvärk och dessutom körde ett 30ds-pass på morgonen.

Men som Mickan sa, "Derby är bästa träningen. Du märker inte ens att det är jobbigt för att det är så roligt. Och sen funderar du på hur du kunde bli så svettig."

Lärde mig t-stopp (stanna med hjälp av ena foten bakom den andra) och åka på ett ben. Tränade one knee stop och plogstopp som förra gången. Och fick åka med i vissa "riktiga" övningar också.

Nu ska jag snart ge mig ut på dagens promenad. Går bara korta rundor nu. Vill inte överanstränga mig. Det får bli längre sen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 14 oktober 2013

Fresh meat och 30 dagar

Äntligen kom mina roller derbygrejer. Och imorgon är det dags att testa dem.




Så jäkla sköna rullor! Och resten satt också bra. Måste gjuta om tandskyddet bara. Men annars så. Glad att Mickan klämde och dömde mig till annan storlek på skydden än jag valt själv :)




Önskar att jag hade något bra ställe att träna åkningen på. Vi kan väl säga att den har lite att önska.

Idag har jag satt igång med en utmaning för mig själv. Kör Jillian Michaels 30 day shred i 30 dagar.

Tagit förebilder och kört första passet när Anton sov eftermiddag. Sjukt jobbigt. Men skönt nu :)




29 gånger kvar...



- Posted using BlogPress from my iPhone