lördag 11 maj 2013

10 maj Smaljeans, snabba skor och 5 km

Fy fan vad bra dag det var igår. Det började med att vi skulle ner på stan. Mina jeans hängde trekvart på rumpan och började dessutom spricka i grenen så jag behövde ett par nya helt enkelt. Sur utgift när tanken är att tappa vikt.

Så tänkte jag att vad fan. Jag provar de gamla jeansen. Och de satt som en smäck! Nu är ju detta inte mina skinnyjeans. Men det är iaf pre-preggojeans. 2 storlekar mindre än de jag köpte för någon månad sen.




Pengarna investerades istället i ett par nya löparskor. Fötterna har växt en storlek så det behövdes verkligen. Fasonen vad dyrt det är. Och nej, jag kan inte köpa billigare eftersom jag då får ont i knäna efter ca 10 meter. Tur att jag lagt undan pengar till träning. Dessa kostade ca 3 PT-pass :-s




Skulle kört först ett rehabpass och sen testa om jag kunde springa på bandet på VTC. Naprapatcenter var dock stängt så det fick bli bara springa.

Nu vet jag att det är lättare att springa på band. Men skitsamma. Jag tänkte köra 4 minutersitervaller. Springa så länge jag kunde och sen gå tills det gått 4 minuter osv. MEN jag bara sprang på. Jag orkade hela vägen. 5,4 km. Och ökade även farten vissa sträckor. Låg på mellan 9-10 km/h.

Målet är att (först och främst springa 5 km utomhus, men sen) att orka hålla 10 i snitt. Dvs 5 km på 30 min.

Dagens rapport
Steg: 9 388
Kalorier: 615
Träning: 5 km!
Fusk: popcorn, mörk choklad och ett glas rött.




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar