onsdag 8 maj 2013

8 maj Bucket list

Brukar lyssna på olika podsändnignar när jag är ute och går och härom dagen så lyssnade jag på Betnérs gamla sommarpod. De pratade om bucket lists vilket fick mig att fundera på vad jag vill göra innan jag dör. Mycket passande då jag är i någon sorts livskris eftersom det precis slagit mig att man faktiskt bara har ett liv och kommer inte få fler chanser (eller?!).

Jag kom på tio saker som känns viktigast just nu (utan innebördes ordning, men ändå saker som jag jobbar mot och planerar att pricka av en efter en):

  1. Springa New York Marathon
  2. Skaffa hus med egen trädgård, trädgårdsland, hallonbuskar och lada
  3. Skriva en bok
  4. Bila genom USA (förslagsvis i samband med punkt 1)
  5. Vinresa genom Europa
  6. Genomföra ett Triathlon
  7. Driva ett hotell
  8. Whiskeyresa i Skottland
  9. Köpa häst
  10. Lära mig att spela gitarr... igen...
Idag har det blivit ett spinningpass, ett magpass och en promenad ner på stan för lite shopping. En reflektion är att sorken känns lättare trots att han blir större :)

Dagens rapport
Steg: 6 711
Kalorier: 345+405=750 (Tycker det är så svårt att säga nivån på passen när jag ska välja i tabellen över förbränning, för mig var det ju hårt... men hade jag varit mer vältränad så hade jag ju kunnat ta i mer... så jag lägger mig på meddelnivån)
Träning: spinning med Håkan, grymt bra pass. Målet var att jag skulle klara av det utan att bryta ihop/stanna och det gjorde jag. Pushade gränsen för vad jag klarade och tog i lite mer när jag trodde jag var helt slut. Så grymt nöjd med min insats. Sen körde jag ett magpass när jag kom hem. Nu ska mammamagen fixas.
Fusk: skulle vara middagen. Det var så jäkla mycket folk när jag skulle handla på Atterdags (inte helt smart att gå och handla precis när båten kommit in en halvdag innan långhelg... rookiemisstake) så jag gick ut igen, korsade gatan och köpte med mig Thai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar