fredag 19 april 2013

18 april och Zumba

Striiv, min stegräknarapp, var av någon anledning inte igång igår. Så det blir ingen vanlig rapportering. Gör inte jättemycket då jag inte gick någon promenad. Ett medvetet beslut då jag gick på Zumba på kvällen och ville veta vad jag fick ont av om jag skulle få ont.

Nu fick jag inte ont! Och då tycker jag ändå att jag tog i rätt bra. Undvek vissa hopp för att inte överanstränga bäckenet alltför mycket.

Jag vill så gärna kunna dansa. Jag skulle så gärna gå på jassdans eller liknande. Vara lika snygg i mina rörelser som Sandra Leto t.ex. (kompis från Uppsalatiden). Men det är nog bara att inse. Jag är verkligen inte graciös i mina rörelser. Det ser inte vackert ut när jag kör mina pass.

Men, jag kan nu skratta åt mig själv istället för att tycka att det är pinsamt. Och jag inser ju också att detta till en viss del nog kan tränas upp om jag fortsätter att gå på danspass.

För det är ju ett så roligt sett att bränna kalorier på. Även om jag kanske ibland bara skulle vilja ställa mig i ett hörn med en skämskudde. Så när man kommer in i det. Vågar släppa hämningarna och bara ge 100 %. Då är det underbart!




Det är ju inte helt fel att svettig ta en promenad (kort sådan) hem i kvällssolen.

Dagens rapport
Steg: inget resultat
Kalorier: Zumbapasset ca 540
Fusk: inget
Träning: Zumba och ett magpass

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar