onsdag 10 april 2013

Nu kör vi

Efter lite eftertanke så insåg jag att det kanske inte var helt smart att börja vara nyttig och jobba mot mitt mål precis när jag skulle till Enköping över påsken. Istället såg jag på Enköpingshelgen som en sista syndarhelg. Och visst blev det en hel del godis. Men det har varit värre.

Jag gick iaf inte upp något under helgen. Så det var väl bra.

Ok. Vad har vi att jobba med då?
Vikt: 84.6 kg
BMI: 30.0
Kvar till "innan graviditeten": 6.6 kg
Kvar till mål: 19.6 kg




Jag ska till att börja med äta bra. Igen spec diet men lite GI-tänk och sunt förnuft. Kommer inte hålla på och redovisa allt här eller räkna kalorier. Det tar helt enkelt för mycket tid och energi.

MEN allt fusk. Dvs det jag äter i smyg, "unnar" mig på helgen eller en fika, det som jag inte "får" äta. Det tänker jag tvinga mig själv att skriva upp och berätta om.

Imorgon ska jag till Ulla som är naprapat för att lägga upp ett program för foglossningen. Jag tänker också kolla med henne vad jag kan träna i övrigt och förhoppningsvis kunna börja med en PT på Visby Träningscenter ganska direkt.




Delmål 1 är ju att springa Tjejruset. Inser att det kan bli svårt med mitt bäcken. Men på vägen dit så har jag satt upp ett första mål. Det är att kunna gå (powerwalk då) upp för mördarbackarna (gutebacken och sjukhusbacken) med vagnen utan att stanna.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar